Kennismaking

foto11

suzy suzy

Iets over mezelf vertellen…da’s toch niet zo eenvoudig. Veel makkelijker is het als het over mijn schilderijen gaat, ook al draait dit ook allemaal rond gevoel.

Mijn leven is gevuld met zoveel moois…Mijn leuk gezin, lieve familie en schatten van vrienden. Door hen voel ik me goed en kan ik me uitleven in mijn schilderijen. Wat ik maak komt vanuit mezelf en ik hoop dat het eindresultaat ook bij anderen een fijn gevoel kan opwekken.

Inspiratie vind ik overal. In de natuur, de structuur van een oude muur, een stuk hout, aan zee…Af en toe langs de vloedlijn gaan wandelen werkt heel inspirerend. Ik moet maar om me heen kijken om mijn gamma van tinten te kunnen samenstellen. In mijn hoofd komt alles tot leven, gaan de kleuren een geheel vormen en dan kan ik bijna niet wachten om deze indrukken over te brengen op doek.

Ook tijdens het schilderen van portretten speelt zich een heel verhaal in mijn hoofd af. Voor mij komen deze personages bijna tot leven. Als kind hield ik al enorm van tekenen. Al spelend en tekenend fantaseerde ik verhaaltjes en eigenlijk doe ik nu niet anders. Het liefste weet ik ook meer over de leefwereld en het gevoelsleven van m’n personages en als dat niet bekend is, vormt het verhaal zich wel in mijn hoofd. Met deze website kom ik weer een stapje dichter bij m’n droom. Namelijk m’n werken tonen en delen met anderen. Het is een stap die me vervult met blijheid. Ik hoop dat je bij het bekijken van de foto’s ook een goed gevoel krijgt en dat m’n werken jou kunnen inspireren en doen dromen.